© Baykuş Haber

Efelerde hayvan pazarı bayrama hazır

AYDIN (İHA) - EFELER BELEDİYESİ, ÇEŞTEPE MAHALLESİ’NDE BULUNAN HAYVAN PAZARINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMALARLA, KENTİN EN BÜYÜK HAYVAN PAZARINI KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLIYOR.

Efeler Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kentin en büyük hayvan pazarını hazırlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Çeştepe Mahallesi'nde bulunan hayvan pazarında gerçekleştirilen bu çalışmalar, sağlıklı ve hijyenik bir ortamın oluşturulmasını amaçlıyor.

Efeler Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarı ve kurban kesim alanlarındaki hazırlıklarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, pazar alanında uzayan çimleri biçerek ve yabani otları temizleyerek alım satım işlemleri için düzenli bir alan oluşturuyorlar. Aynı zamanda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de pazardaki bazı bölgelerde yenileme ve onarım çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyorlar. Bu çalışmalarla Efeler Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı öncesinde güvenli bir şekilde kurbanlarını alıp satabilmelerini ve kesim işlemlerini sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmelerini hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER