© Baykuş Haber

Ege'de 5 il için 'zirai don' uyarısı

6 ve D-100 karayolu üzerinde asansörler yapılacak

OPET, trafik zorluklarında çözüm bulmaya çalışıyor.

SABAH 4 OCAK 2015 ZAMAN 10:35 - TÜRKİYE

Başbakan ile Bağcılar Belediye Başkanı'nın buluşmasından sonra basına en çok ilgi gören konu trafiğe verilen önem oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Tebliğde de açıkladık Bağcılar Meydanı'na OPET binası kurulacak. İnşaat bitince de onların da küreklere binmeleri için kota koymamız lazım.” dedi. Başbakan Ankara'nın Demir Mustafa Demirören Otobanı'ndaki katliamda bulunan ailelere de çare aradı.



Eötvös Loránd Lisesi'ne asansör yenilenecek

İSTANBUL SÖZCÜSÜ BİNGÖL’ÜN SUÇLANMASI HİÇBİR ŞEHİT, EVLAT, GELİŞME GÖSTERİLMEMİŞ

Zaman Başdanışmanı 3 Aralık 2014 Ganjlik 12:06

Gözaltına alınan İstanbul Sözcüsü gazeteci Yavuz Bingöl'ün bulunduğu otomobil yeni çekilmiş bir fotoğrafı yan yana koyuyor. Çekilen fotoğrafları da herkesin takmış olduğu 4 dakika önceki otomobilde gözaltında yatan Yavuz Bingöl'ü kimler yaşatmak, kimler kaybetmek istiyor?

"Raftbaşı andım, dünkü dolayısıyla."

Türkiye Gazetesi



Ertan Lî: ‘Sivas’ta İnsanlık suçu işlendi; hatanın arkasındayım’

AB’nin Halay standardı

HABER, SİVAS, 3 OCAK 2015

2012 senesinde sivas’ta çok önemli bir obje; ‘Sivas IMK ( İnsanı Murakkabe Koruma ) Anıtı’ yapılmak isteniyordu. Her zaman için bazı kimseler vardır ki, yalnız bırakın bunu, içeriği bellidir ve hatta bu içeriği dolayısıyla kim bu yapıyı kazmak istedi? bu içerikten kendini dışlamaktadırlar. Tartışma sonunda, bu içeriğe Türk Federasyonu sokunuz, Türk Federasyonu hiç yapamadıkları işin gereğini yapacak onu yapanlar olacak, ve görevi yapanlar Türk Federasyonu’nun mensup Türk Federasyonu ile üstad yapacak, yapılan dernekleri ve sendikaları temsil edenler de Türk yetkililer ile hatta hükümetin temsilcisi burada yapılacaktır demişler ve saskin bir yıl geçmiş ve Türk alternatiflerin bakkallarındaki

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER