© Baykuş Haber

Eğirdir Gölünde kaçak balık avlayan 2 balıkçıya para cezası

ISPARTA’DA KAÇAK BALIK AVCILIĞI YAPTIĞI TESPİT EDİLEN 2 BALIKÇIYA İDARİ PARA CEZASI UYGULANARAK, KULLANDIKLARI MALZEMELERE 1 AY SÜRE İLE EL KONULDU

Isparta'da kaçak balık avcılığı yaptığı tespit edilen iki balıkçıya, idari para cezası verildi ve balıkçıların kullanmış olduğu malzemelere el konuldu. Bu olay, Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri tarafından Eğirdir Gölü Barla kıyı şeridinde avcılığı yasak olan sudak (tatlı su levreği) balığı avcılığı yaptığını tespit ettikleri iki balıkçının denetlenmesi sonucunda gerçekleşti. 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilen denetim sırasında, iki balıkçıya idari para cezası uygulandı ve avladıkları sudak balıkları ile şahıslara ait tekne ve avcı ruhsatlarına bir ay süreyle el konuldu.

Ayrıca, avcılığı yasak olan balıklar, Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi. İki balıkçı da bir ay süreyle avcılık yapmaktan men edildi. Bu olay, kaçak balık avcılığına karşı yapılan denetimlerin sonucunda alınan tedbirlerin bir örneğini temsil ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER