© Baykuş Haber

Eğitim Fakültesi Bilimsel Paylaşım Toplantılarında bir araya geliyor

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM BÖLÜMÜ ZİHİN ENGELLİLER EĞİTİMİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN 'BİLİMSEL PAYLAŞIM TOPLANTILARI' DEVAM EDİYOR.

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Bilimsel Paylaşım Toplantıları' etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Eğitim Fakültesi öğretim elemanları, çeşitli konularda önemli sunumlar gerçekleştiriyor. Arş. Gör. İlyas Gürses tarafından sunulan 'Taklit Değerlendirme Aracı', Arş. Gör. Ramazan Bekar tarafından sunulan 'Nitel Araştırma Deseni Olarak Netnografi', Prof. Dr. Handan Deveci tarafından sunulan 'Geleceği Kazanmak: Değer Eğitimi' ve Arş. Gör. Dr. Fatih Mehmet Acar tarafından sunulan 'Nitel Araştırma Deseni Olarak Gömülü Teori' başlıklı sunumlar, Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda ilgiyle takip edildi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, etkinliklerle ilgili olarak, "Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Bilimsel Paylaşım Toplantıları'nı büyük bir ilgiyle takip ediyoruz. Bu toplantıların, fakülte içinde bilgi paylaşımını artırarak aidiyet duygusu oluşturmasını ve diğer bölüm ve anabilim dallarına ilham vermesini bekliyoruz. Biz de Dekanlık olarak bu tür bilgi paylaşım etkinliklerinin tüm fakülteye yayılmasını destekleyerek, genç akademisyenlerimizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Etkinliğin sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, Özel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Ergenekon ve Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aysun Çolak'a, etkinliğin başarılı şekilde düzenlenmesine katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. 'Bilimsel Paylaşım Toplantıları' önümüzdeki haftalarda Eğitim Fakültesi'nde devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER