© Baykuş Haber

Eğitim güvenliği için toplandılar

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA UYGULANACAK GÜVENLİK TEDBİRLERİNE İLİŞKİN KONULAR MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLDÜ.

2023-2024 eğitim öğretim yılında okullarda uygulanacak güvenlik önlemleri, Manisa Valisi Enver Ünlü'nün başkanlığında düzenlenen bir toplantıda ele alındı. Bu toplantıda, öğrencilerin güvenli bir öğrenme ortamına sahip olmalarını sağlama amacıyla okullarda alınacak asayiş, trafik ve güvenlik tedbirleri üzerinde görüşüldü.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Enver Ünlü, Vali Yardımcıları Mustafa Yıldız ve Erhan Günay, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Albay Ali Rıza Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, ilgili kurum müdürleri, okul aile birlikleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik önlemleri ve hedefleri hakkında Jandarma ve Emniyet görevlileri tarafından sunumlar yapıldı.

Vali Enver Ünlü, çocukların güvenli bir eğitim ortamında öğrenmelerini sağlamak için güvenlik görevlilerine, öğretmenlere ve velilere önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek, "Çocuklarımızın okula başlaması bütün sektörleri ilgilendiriyor. Güvenlik, asayiş ve trafik konularında eğitim camiamıza destek vereceğiz. Bu yükü sadece öğretmenlerimize veya öğrencilere bırakmayacağız. Şehir olarak, eğitim faaliyetlerinin kesintisiz ve güvenli bir şekilde devam etmesi için hep birlikte çalışacağız. Unutmayalım ki geleceğimize yapılan en önemli yatırım, öğrencilere yapılan yatırımdır. Bu konuda hepinizden destek bekliyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER