© Baykuş Haber

Eğitim Şenliğinin geliri depremzedelere gönderildi

PAZARYERİ'NDE DÜZENLENEN EĞİTİM ŞENLİĞİ'NDE TOPLANAN GELİR DEPREMZEDELERE GÖNDERİLDİ

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen Eğitim Şenliği'nde oluşturulan hayır çarşısının geliri, depremzede vatandaşlara yardım amacıyla bağışlanacak. Pazaryeri ilçesi Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Eğitim Şenliği, iki gün boyunca sürecek ve etkinlik kapsamında depremzedeler için bir hayır çarşısı kuruldu. Pazaryeri Hükümet Konağı yakınında bulunan stantlarda, okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan ürünler, depremzede vatandaşlar için satışa sunuldu. İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği hayır çarşısı, vatandaşların alışveriş yapabileceği bir platform oldu.

Eğitim Şenliği sırasında gerçekleştirilen tiyatro gösterileri, halk oyunları ve müzik dinletileriyle ilgili konuşma yapan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, etkinliğin hayırlara vesile olmasını dileyerek, elde edilen gelirlerin depremzede kardeşlere yardım amacıyla kullanılacağını belirtti. 6 Şubat'ta yaşanan depremin ülkede derin bir acıya neden olduğunu hatırlatan Vali Kızılkaya, depremin sadece sosyal yaşamı değil eğitimi de olumsuz etkilediğini ifade etti. Ancak toplumsal dayanışma ve birlik ile bu zorlu sürecin atlatıldığını vurgulayan Vali Kızılkaya, bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması dileğinde bulundu.

Eğitim Şenliği ve depremzedelere yardım amaçlı düzenlenen hayır çarşısının açılışını Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kaymakam Ferhat Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Tahsin gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER