© Baykuş Haber

Eğitimlere katılanlara belgeleri verildi

TEPEBAŞI BELEDİYESİ TARAFINDAN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN YÜRÜTÜLEN TEPEBAŞI İKLİM SÖZCÜLERİ PROGRAMINDA İKLİM AKADEMİ EĞİTİMLERİNE KATILAN İKLİM SÖZCÜLERİNE KATILIM BELGESİ VERİLİRKEN EĞİTİMCİLERE DE TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ.

Tepebaşı Belediyesi, iklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan Tepebaşı İklim Sözcüleri programının bir parçası olarak İklim Akademi Eğitimleri'ni başarıyla tamamladı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan İklim Sözcüleri'ne katılım belgeleri verilirken, eğitmenlere de teşekkür belgeleri sunuldu.

Tepebaşı Belediyesi, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek ve toplumda bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Tepebaşı İklim Sözcüleri programının 2. grubu için gerçekleştirilen İklim Akademi Eğitimleri başarıyla sonuçlandı. Programa katılan İklim Sözcüleri'nin sayısı toplamda 64'e ulaştı. Katılımcılar, iklim değişikliği konusunda 17 farklı konuda eğitim aldılar. Eğitimler, üniversiteden akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarından ve uzman kişiler ile deneyimli İklim Sözcüleri tarafından verildi.

Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törende Tepebaşı Belediyesi yetkilileri ve eğitmenler katılımcılara teşekkür belgelerini takdim etti. Programa katılan İklim Sözcüleri, toplumda iklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir rol üstleniyorlar. Törende konuşan Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, katılımcılara ve eğitmenlere teşekkür ederek çalışmaların önemine vurgu yaptılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER