© Baykuş Haber

Eğlence dolu yaz spor okulları kapılarını açıyor

ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ’NİN 5-16 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR İÇİN YAZ DÖNEMİ BOYUNCA ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERECEĞİ ‘YAZ SPOR OKULLARI’NA KAYITLAR BAŞLADI.

Zeytinburnu Belediyesi, yaz döneminde 5-16 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olarak hizmet verecek olan "Yaz Spor Okulları"na kayıtların başladığını duyurdu. Bu yaz, Zeytinburnu'nda yaşayan 5-16 yaş arası tüm öğrenciler, 10 farklı spor branşında ücretsiz eğitim alma fırsatına sahip olacaklar.

Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği "Yaz Spor Okulları"nda 5-16 yaş arasındaki çocuklar için 10 farklı spor branşı bulunuyor. Kayıtlar, 13 - 23 Haziran 2023 tarihleri arasında www.zeytinburnu.istanbul adresi, Zeytinburnu Belediyesi, Merkezefendi ve Beştelsiz Yüzme Havuzları'ndaki kayıt merkezlerinden yapılabilecek.

Toplamda 10 hafta sürecek olan "Yaz Spor Okulları"nda 9 hafta boyunca spor eğitimleri verilecek ve son haftada her branş için turnuvalar düzenlenecek. Bu özel program, çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli hem de spor dolu bir şekilde geçirmelerini sağlayacak.

Yaz Spor Okulları, 4 Temmuz - 8 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve yüzme, basketbol, tenis, masa tenisi, binicilik, okçuluk, jimnastik, voleybol ve buz pateni gibi farklı branşlarda uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak. Bu sayede çocuklar, spor yeteneklerini geliştirirken keyifli bir yaz tatili deneyimi yaşayacaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER