© Baykuş Haber

Eğlence mekanındaki silahlı çatışmada 4 tutuklu, 3 ev hapsi, 5 tahliye

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA’da bir eğlence mekanında ’gürültü’ nedeniyle müşteriler ile güvenlik görevlileri arasında çıkan, Gökhan Kılıç’ın (33) hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı çatışmaya ilişkin gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü tutuklandı, 5’i serbest bırakıldı, 3’ü ise ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Bursa'da bir eğlence mekanında gürültü nedeniyle müşteriler ve güvenlik görevlileri arasında yaşanan çatışmada, Gökhan Kılıç'ın hayatını kaybettiği ve 3 kişinin yaralandığı olayın ardından gözaltına alınan 12 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 5'i serbest bırakıldı, 3'ü ise ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Olay, 7 Eylül'de Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, gürültü yapan bir grup müşteri, güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılmak istendi. Bu nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar silahlarını çekti ve birbirlerine ateş açtı. Çatışma sonucunda 3 kişi yaralanırken, Gökhan Kılıç yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameraları üzerinden şüphelileri belirledi.

Gözaltına alınan şüpheliler arasında mekan sahiplerinden Anıl Erşen'in de olduğu tespit edildi. Polis, teknik ve fiziki takibin ardından Erşen'i Eskişehir'de yakaladı. Ayrıca olaya karışan 6 kişi de Bursa'da gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Ü.Y. ve İ.İ. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı, diğer 10 şüpheli ise tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, N.H., A.G. ve S.K.'yi adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, A.Y., A.Ö. ve E.S.A. suçluyu kayırmak suçlamasıyla ev hapsi cezasına çarptırdı. Güçlü Şamil Erşen ile Anıl Erşen 'kasten adam öldürmek', Çağlar Bayraktar ile Muhammet Okan Kurt ise 'kasten adam yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER