© Baykuş Haber

Eğlenirken öğrenmek isteyen çocuklar yaz okulunda buluşuyor

UŞAK BELEDİYESİ BÜNYESİNDE KURULAN GENÇ KUŞAK TOPLULUĞUNUN ŞEHİRDEKİ GENÇLERİN DOLU DOLU BİR YAZ TATİLİ GEÇİRMESİ İÇİN ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLEDİĞİ YAZ OKULU’NA BAŞVURULAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR. 5 HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK OLAN YAZ OKULU’NDA HEM İLMİ DERSLER VERİLİRKEN SOSYAL FAALİYETLER DE DÜZENLENECEK.

Uşak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Genç Kuşak topluluğunun yaz tatilini daha verimli hale getirmek amacıyla ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Okulu'na başvurular hızla devam ediyor. 5 hafta boyunca sürecek olan Yaz Okulu, gençlere sadece akademik bilgi aktarımı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal etkinliklerle dolu bir yaz tatili fırsatı sunacak.

Yaz Okulu, daha önce binlerce öğrenciyi ağırlamış ve büyük ilgi görmüş bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Program kapsamında Kur'an-ı Kerim, Siyer, Osmanlıca ve Adap gibi değerler eğitimlerinin yanı sıra tiyatro gibi kültürel etkinlikler ve basketbol, futbol, yüzme gibi spor aktiviteleri de yer alacak. Ayrıca öğrencilere müze ve hayvanat bahçesi gezileri düzenlenirken temel ilk yardım eğitimi de sunulacak.

Ücretsiz olarak sunulan Yaz Okulu, 7 ila 15 yaş arasındaki tüm öğrencilere açık olacak ve 3 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Eş zamanlı olarak 15 farklı okulda düzenlenecek olan Yaz Okulu için başvurular 9 Haziran'da sona erecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyen gençler için başvuruların hızla tamamlanması öneriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER