© Baykuş Haber

Ekrem İmamoğlu: 86 milyonu ayırmadan bir yolculuğa çıkacağız (2)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kırklareli ziyaretinin ardından Edirne'de Atatürk Kültür Merkezi'nde vatandaşlar ve Millet İttifakı temsilcileriyle bir araya geldi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Yola çıktığımızda en büyük hedefimiz, ilk turda seçimi kazanmaktır ve bu hedefimize ulaşacağız. Bu sözlerim siyaset sahnesine yönelik. Siyaset arenasında mücadele eden herkes için geçerlidir. Herkes üzerine düşeni yapacaktır" dedi.

Ayrıca İmamoğlu, bugünün aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet'in doğum günü olduğunu hatırlatarak, kendisinin de bir fetih şehrinde doğduğunu belirtti. İmamoğlu, Edirne'nin fetih şehirlerinden biri olduğunu ve bu nedenle Fatih Sultan Mehmet'i unutmadıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdi.

İmamoğlu, üniversitelerin yüz yüze eğitime açılmamasını eleştirerek, eğitimin niçin sık sık sıkıntıya sokulduğunu anlamadığını belirtti. Üniversitelerin baskı altında tutulmasının ve eğitimin köhneleşmesinin nedenlerini sorguladı.

Ardından İmamoğlu'na YÖK Başkanı Erol Özvar'ın üniversitelerin 3 Nisan'da yüz yüze eğitime başlayacağını açıkladığı bilgisi verildi. İmamoğlu, bu açıklama üzerine teşekkür etti ve YÖK Başkanının bu kararı aldığı için minnettar olduğunu dile getirdi.

İmamoğlu, konuşmasının ardından Edirne'nin trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Mehter takımının gösteri yaptığı caddeye kurulan platformda kısa bir selamlama konuşması yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER