© Baykuş Haber

El emeği, göz nuru eserler sanatseverlerle buluştu

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ HALK AKADEMİSİ EĞİTMENLERİ VE KURSİYERLERİNİN EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLERİ HALK AKADEMİSİ GÜZEL SANATLAR DÖNEM SONU SERGİSİ’NDE SANATSEVERLERLE BULUŞTU.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, değerli eğitmenleri ve öğrencilerinin el emeği göz nuru eserlerini sergiledi. Halk Akademisi Güzel Sanatlar Dönem Sonu Sergisi, Kültürpark-Kervansaray’da muhteşem bir açılışla sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçmiş dönem Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören, Halk Eğitim Müdürü Yılmaz Kurt, Halk Akademisi eğitmenleri ve kursiyerleri gerçekleştirdi. Sergi, 13 Haziran tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sergide, Halk Akademisi'nin eğitmenleri ve kursiyerleri tarafından özenle hazırlanan eserler yer aldı. Porselen boyama, kağıt rölyef, ahşap yakma gibi birbirinden farklı branşlarda üretilen eserler, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Serginin açılışında konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her bir eserin emek ve özenle hazırlandığını vurgulayarak, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin eğitmenlerini ve kursiyerlerini kutladı.

Emel Uyarlı adlı eğitmen, 70 yaşında olduğunu ve 10 yıldır gönüllü öğretmenlik yaptığını belirterek, kursiyerlerin yeteneklerini geliştirmenin gururunu yaşadığını ifade etti. Ayrıca, kursiyerlerin mutluluğunun kendi mutluluğunu artırdığını dile getirdi.

Saadet Demirel, iki yıldır Halk Akademisi'ne katıldığını ve el becerilerinin geliştiğini söyledi. Demirel, Halk Akademisi'nin insanlar arasındaki ilişkilerin güçlendiği bir yer olduğunu ifade ederek, herkesi kurslara katılmaya davet etti.

Kamile Kaş, kağıt rölyef usta öğreticisi olarak görev yaptığını ve belediyede gönüllü öğretmenlik yaptığını belirtti. Kaş, öğrencilerinin yaptığı çalışmalarla gurur duyduğunu ve onların mutlu olduğunu ifade etti. Büyükçekmece Belediyesi'ne bu imkanları sağladığı için teşekkür etti.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Güzel Sanatlar Dönem Sonu Sergisi, el emeği göz nuru eserleriyle sanatseverleri büyüledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER