© Baykuş Haber

El emeği ürünlerini yıl sonu sergisiyle görücüye çıkarttılar

MUĞLA (İHA) - DALAMAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ KURSİYERLERİ, EL EMEĞİ ÜRÜNLERİNİ DÜZENLENEN YIL SONU SERGİSİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKARTTI.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü. Sergide, Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı boyunca ürettikleri el sanatları ve resim gibi eserler sergilendi. Açılış törenine Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve eşi Dr. Derya Yakuta da katılarak, eserleri yakından inceledi ve kursiyerlerle sohbet etti.

Dalaman Kaymakamı Yakuta, kursiyerlerin yeteneklerini takdirle karşıladı ve sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Sanatın ve el emeğinin önemini vurgulayan Yakuta, Halk Eğitim Merkezi'nin bireylere eğitim ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunduğunu belirtti. Sergiye Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Yardımcısı, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve birçok vatandaş da katıldı.

Bu etkinlik, yerel sanat ve el işi üretiminin teşvik edilmesine ve toplumun sanata olan ilgisinin artırılmasına katkı sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER