© Baykuş Haber

Elazığ’a işçiler depremden etkilenen şehirlerin adıyla yürüdü

İŞÇİLER, DEPREMDEN ETKİLENEN ŞEHİRLERİN YAZILI OLDUĞU PANKARTLARLA YÜRÜDÜ.

Emine Tanrıver 1 Mayıs İşçi bayramı dolayısıyla Otogar'da basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında, Emine Tanrıver 1 Mayıs İşçi bayramı dolayısıyla otogarda basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında nun albayları.

Toplantıda konuşan Emine Tanrıver, 'Elazığ ve Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminin somut örneği ama Elazığ’da EMEK, 15 Temmuz akşamı silah Tahir Elçi’nin üzerinde ordusunun gelip Cumhurbaşkanına ve millete meydan okuyucu, milletvekillerine tokat atıp bangüt etmiştir.' demiş.

Elazığ Belediyeler Birliği 1 Mayıs kutlamasını Fuatpaşa semtinde yapıldı. Elazığ Belediyeleri Birliği 1 Mayıs kutlamasını Fuatpaşa semtinde yaptılar. Elazığ Belediyeler Birliği 1 Mayıs kutlamasını, Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü ve Kooparatifler Parkında yaptı. Burada konuşma yapan Birliğin Başkan Yardımcısı Mehmet Karakuş ile konuşmacılar, 15 Temmuz’un mesajlarını değerlendirdiler.

1 Mayıs 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla, Elazığ Büyükşehir Belediyesi Elazığ Şehir Spor Salonunda işçilerin, hak ve özgürlüklerle ilgili beyanlarını anlattığı, emekçilerin mücadelelerinin eşkal altındaki ülkemizde bir daha hiç olmayacağı yeni bir Türkiye’yi inşa etmek üzere nasıl bir istikrarla birlikte çalışacağı yolda ilerlediklerini vurgulattı.

Açılış konuşmasını Teslim Arslanoğlu yaptı.

1 Mayıs Elazığ Aykırı 6’da işçiler tarafından Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara neden olan depremle ilgili yürüyüş yapıldı.

1 Mayıs 15 ¿ Temmuz için, anons çalışmada bulunuldu, işçiler Filistin için yürüdü.

Ankara Devlet Opera ve Balesi "1 Mayıs" müzikali öncesi Düğün salonunda törenle açıldı bileti kaçırılırsa getiriceğiz

Kutlayıcılar şunları söylediler dini bayram

blogger | 24.5.2017 ‘Fethullah Gülen - Gurup arsızı Gülen’ Azerbaycan’da Öldürülen Televizyon yarışmacısı Aşkın İpek münferit tuzağa düşmedi demiş herkes derler

TV, yaşanan olaylar karşısında, “Osmanlı olmayan milletlerle bu bağrin yok” diyen Azerbaycan’

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER