© Baykuş Haber

Elazığda 35 kilogram kubar esrar ele geçirildi

ELAZIĞ’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN DURDURULAN BİR ARAÇTA 52 KİLOGRAM KUBAR ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLİRKEN, KONUYLA ALAKALI 4 ŞÜPHELİ YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Elazığ'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda 35 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi ve olayla bağlantılı 4 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde kullanımını ve kaçak sevkiyatını engellemeye yönelik yoğun çabalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede, Bingöl yolu üzerindeki bir uygulama noktasında şüpheli bir araç tespit edilerek durduruldu. Araçta yapılan aramada, toplamda 35 kilogram kubar esrar maddesi 52 parça halinde bulundu ve şüpheli B.Ç. (48) gözaltına alındı. Operasyonun daha fazla detayına ulaşmak için genişletilmesi sonucunda, İstanbul'da 3 şüphelinin daha bu olayla ilgili olduğu tespit edildi. Şüpheliler E.S (42), S.T (56) ve İ.Ö (46), gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alındılar.

Yakalanan şüpheliler, mahkemeye çıkarıldılar ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan cezalandırılarak cezaevine gönderildiler. Bu başarılı operasyon, uyuşturucu madde kaçakçılığına karşı verilen mücadelenin önemli bir örneğini teşkil etmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER