© Baykuş Haber

Elazığ’da cip ile otomobil çarpıştı; karı koca öldü, 4 yaralı

Nursel ŞENGEZER- Tekin YALÇINKAYA/ KOVANCILAR (Elazığ), (DHA)- ELAZIĞ’ın Kovancılar ilçesinde, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada karı- koca öldü, 4 kişi de yaralandı. 

Kovancılar ilçesinde meydana gelen acı bir trafik kazasında, cip ile otomobil çarpıştı ve bu korkunç olayda karı-koca hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Kaza, öğleden sonra Çakırkaş mevkisinde gerçekleşti. Cip, V.A. tarafından yönetiliyordu ve plakası 23 KE 070 idi. Bu cip, karşı yönden gelen ve Abdullah Doğan (53) tarafından kullanılan 03 ABJ 581 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrasında, ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobilde, sürücü Abdullah Doğan'ın (47) hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan diğer sürücüler V.A. ve Abdullah Doğan ile her iki araçta bulunan 3 kişi, kentteki hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Ancak, otomobil sürücüsü Abdullah Doğan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenazeler, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. Bu üzücü olay, trafik güvenliği ve dikkat konusundaki önemini bir kez daha hatırlatıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER