© Baykuş Haber

Elazığda sahte para ve silah ticaretine yönelik operasyon: 6 gözaltı

ELAZIĞ’DA POLİS EKİPLERİN YAPTIĞI SAHTE PARA VE SİLAH TİCARETİNE YÖNELİK OPERASYONDA 100 LİRALIK BANKNOT HALİNDE 100 BİN 150 LİRA SAHTE PARA İLE SİLAHLAR ELE GEÇİRİLİRKEN 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Elazığ'da, sahte para ve silah ticareti operasyonunda polis ekipleri tarafından 100 liralık banknot halinde toplam 100 bin 150 lira sahte para ve silahlar ele geçirildi. Operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para ve silah ticareti üzerine yürütülen bir operasyonu başarıyla tamamladı. Operasyonun sonuçlarına göre R.B. (24), B.E. (28) ve H.K. (21) isimli şüphelilerin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 100 liralık banknotlar halinde 1015 adet sahte Türk Lirası ele geçirildi. Ayrıca, silah ticaretiyle ilgili yapılan çalışmalarda C.A.A. (20) ve D.A.'nın (22) adreslerinde yapılan aramalarda, 2 adet 765 çapında tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 10 adet 765 mm dolu tabanca fişeği, 1 adet pompalı tüfek ve 3 adet tüfek şarjörü ele geçirildi.

Operasyon sırasında, izinsiz ateşli silah ve mermi üretimi ve satımı suçundan aranan M.A. da yakalanarak gözaltına alındı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 6 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER