© Baykuş Haber

Elazığda Zeka ve Yetenek Okulu öğrencileri başarılarıyla ödüllendirildi

ELAZIĞ'DA ÖZEL ZEKA VE YETENEK EĞİTİMİ İLKOKULU VE ANAOKULU, BAŞARILARI KUTLAMAK İÇİN BİR TÖREN DÜZENLEDİ. ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞMALARI TANITILDI VE BAŞARILI OLANLARA MADALYA VE KUPALAR VERİLDİ

Elazığ’da bulunan Özel Zeka ve Yetenek Eğitimi İlkokulu ve Anaokulu, öğrencilerinin kazandığı başarıları kutlamak üzere özel bir tören düzenledi. Bu etkinlikte öğrencilerin çalışmaları sergilendi ve başarılı olanlara madalyalar ve kupalar verildi.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mustafa Temizer Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler, aileleri ve öğretmenler katıldı. Törene, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Daha sonra, öğrencilerin yıl boyunca gerçekleştirdiği projeler ve elde ettikleri sonuçları tanıtan bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

Okul müdürü ve branş öğretmenleri, öğrencilerin yıl boyunca katıldıkları etkinlikler ve eğitim programları hakkında bilgi veren konuşmalar yaptılar. Programın bir sonraki bölümünde, spor ve eğitim alanlarında başarılı olan öğrencilere madalyalar ve kupalar sunuldu. Öğretmenlere de katkılarından dolayı plaketler verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER