© Baykuş Haber

Elazığdaki asayiş uygulamalarında 4 kişi yakalandı

ELAZIĞ’DA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN UYGULAMALARDA ÇEŞİTLİ SUÇLARA KARIŞAN 4 KİŞİ YAKALANDI.

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, farklı suçlara karışan 4 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suç unsurlarının tespit edilmesi ve şüpheli kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü.

Mustafapaşa Mahallesi Ars Bulvarı'nda meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlığı olayının faili olan K.B. ile 5 farklı adresten gerçekleştirilen evden hırsızlık suçu işleyen O.G. adlı kişiler, tespit edilerek yakalandı. Zanlılar, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, operasyonlar sırasında V.Ç. (24) ve HJ.M. (28) adlı kişilerin araç ve üst aramalarında, 2 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 21 adet fişek ve 26 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar ve suç unsurlarıyla ilgili yasal işlemler başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER