© Baykuş Haber

Elazığlı koşucular Bingölde yarı finale çıktı

BİNGÖL’DE DEVAM EDEN ANALİG YILDIZLAR ATLETİZM ŞAMPİYONASINA KATILAN ELAZIĞLI SPORCULAR TOPLAMDA 6 MADALYA ALARAK YARI FİNALLERE YÜKSELDİ

Bingöl'de devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi Analig Atletizm Şampiyonası'na katılan Elazığlı sporcular, mücadeleden 6 madalya ile ayrılarak yarı finallere yükseldi. Kız ve erkek takımlarında elde ettikleri bir birincilik, iki ikincilik ve üç üçüncülük derecesiyle toplamda 6 madalya kazanarak Elazığ'ı başarıyla temsil ettiler.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, sporcuları kutlayarak, "Analig'ten başarıyla dönen sporcularımızı ve değerli hocalarımızı tebrik ediyorum. Analig, birçok farklı branşta binlerce sporcunun ter döktüğü büyük bir organizasyon. Son zamanlarda şehrimizde farklı branşlarda yapılan müsabakalarda sporcularımızın başarısı gurur kaynağımız oluyor. Atletizmde de bu başarıları görmekten mutluluk duyuyoruz. Elde ettikleri derecelerle yarı finallerde şehrimizi temsil edecek kız ve erkek takımlarımızı ile antrenörlerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER