© Baykuş Haber

Elazığlı vatandaşın kaplumbağa ile sohbeti gülümsetti

Elazığ'ın Baskil ilçesinde yaşanan eğlenceli bir an, doğada gezintiye çıkan bir vatandaşın bir kaplumbağa ile komik bir diyalog yaşamasıyla gerçekleşti. Şano Baydemir isimli vatandaş, doğada yürüyüş yaparken karşılaştığı kaplumbağa ile şakalaşmaya başladı. Bu esnada cep telefonuyla kayıt altına alınan diyalog, izleyenleri gülme krizine soktu.

Baydemir, kaplumbağaya hitap ederek, "Bugün tabiat ile baş başayız. Bir kaplumbağa ile karşılaştık. Melül melül bize bakıyor. Yanında bir tane daha var. Sen ne arıyorsun orada? Sevgilisini yalnız bırakmamış. Nereye gidiyorsunuz hemşehrilerim? Gel biraz sohbet edelim tosbağa kardeş, gel. Dünyaya bakış açınız nasıl? Senin sevgilin burada saklanmış, ben gidiyorum. Sevgilini kaybetme, Allah’a emanet ol" şeklinde espri dolu ifadeler kullanarak kaplumbağa ile sohbet etti.

Bu komik anları dinleyenler, gülmekten kendilerini alamadılar. Elazığ'ın doğasında yaşanan bu neşeli an, insanların doğa ile iç içe olmanın keyfini çıkarırken, hayvanlarla da eğlenceli anlar yaşayabileceğini gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER