© Baykuş Haber

Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği şampiyon oldu

Zonguldak U-17 ligindeki Play-Off B Grubu final müsabakası, Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Kilimli Belediye Spor Kulübü arasında gerçekleşti. Heyecan dolu maç, Zonguldak Fener Stadı'nda oynandı ve 80 dakika boyunca gol sesi çıkmadı. Normal süresi 0-0 sona eren mücadele, penaltı atışlarına taşındı. Penaltı atışları sonucunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübü, Kilimli Belediyespor'u 4-1 yenerek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını kazandı.

Final karşılaşmasında Kilimli Belediyespor'u penaltı atışlarında mağlup eden Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Kemal Demir ve İl Temsilcisi Metin Malkoç'un elinden aldı.

Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, şampiyonluk sonrası duygularını şu şekilde dile getirdi: "U-17 takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, her bir sporcumuzun alınlarından öpüyor ve başarılarının devamını diliyorum." Bu büyük başarı, kulüp ve taraftarlar için gurur verici bir anı olarak kalacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER