© Baykuş Haber

Elektrik akımına kapılan imamı hastaneye yetiştirmek isterken kaza geçirdiler

GÜMÜŞHANE’NİN TORUL İLÇESİNDE ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN İMAMI HASTANEYE YETİŞTİRMEK İSTEYEN OTOMOBİL KAZA YAPTI. ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU AĞIR YARALANAN İMAM HATİP KURTARILAMADI.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, elektrik akımına kapılan imamın hastaneye yetiştirilmesi amacıyla yapılan bir otomobil kazası sonucunda yaşanan trajik olay, bölgeyi derin bir üzüntüye boğdu.

Bilgilere göre, Gümüştuğ köyü Balcılar Mahallesi Camiinde imam olarak görev yapan 28 yaşındaki Tahsin Doğanay, köydeki bir inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Köyün uzak olması nedeniyle acilen hastaneye yetiştirilmesi gereken Doğanay'ı, Bekir Çubukçu, Fevzi ve Kenan Tuncer adlı vatandaşlar, 29 AK 595 plakalı otomobilleriyle hastaneye götürmek üzere yola çıktılar. Ancak, bir süre sonra araç kontrolünü kaybederek dereye yuvarlandı.

Olay sonrasında elektrik çarpması ihbarı üzerine köye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, bu kez trafik kazasına müdahale etmek zorunda kaldılar. Sürücü Bekir Çubukçu ve yolcular Fevzi ve Kenan Tuncer hafif sıyrıklarla kazayı atlattılar. Ancak, elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan imam Tahsin Doğanay, yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Torul Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen Doğanay'ın cenazesi, hastane morguna kaldırıldı. İmamın, Trabzon'un Of ilçesinden geldiği, evli olduğu ve 4 yıldır köyde görev yaptığı öğrenildi. Bu trajik olay, bölgede büyük bir üzüntüye yol açtı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER