© Baykuş Haber

Elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü öldü

KAZADA ÖLEN AYHAN ATALAY

Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kazanın, Bakraç Mahallesi'nde gerçekleştiği belirtiliyor. İddialara göre, 34 ZV 1663 plakalı otomobil, sürücüsü Ayhan Atalay (36) tarafından yönetiliyordu. Ancak kontrolünün kaybedilmesi sonucu otomobil yol kenarındaki bir elektrik direğine çarptı. Kazanın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yapılan kontroller sonucu sürücü Ayhan Atalay'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı olarak kurtulan 17 yaşındaki Y.K. ise kazanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilden çıkarıldı. Yaralı, Afşin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan sonra daha fazla müdahale gerektiği düşünülerek Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada yaşamını yitiren sürücü Ayhan Atalay'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER