© Baykuş Haber

Elektrik şirketi çalışanlarından Kızılaya kan bağışı

YEŞİLIRMAK ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (YEDAŞ) ÇALIŞANLARI, TOPLUMUN İHTİYAÇ DUYDUĞU KAN STOKLARINI ARTIRMA VE HAYAT KURTARMA AMACIYLA KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASI'NI BAŞLATTI.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) personeli, toplumun kan stoklarını artırma ve hayat kurtarma amacı güderek "Kızılay Kan Bağışı Kampanyası"nı başlattı. Türk Kızılay'ın, kan ihtiyacını karşılamak ve kan stoklarını sürdürülebilir bir şekilde tutmak için yürüttüğü kan bağışı kampanyaları, toplumun büyük destek ve katılımını gerektiriyor. Bu yüce amaç doğrultusunda, YEDAŞ çalışanları seferberlik ilan etti ve bir araya geldi.

Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, bu kampanyanın önemine dikkat çekerek, "Son dönemde yükselen hava sıcaklıkları ve yaz mevsiminin izin dönemi olması, kan bağışlarında azalmaya ve kan bileşeni stoklarında düşüş yaşanmasına neden oldu. Kan bileşeni stoklarını yeterli seviyede tutabilmek amacıyla düzenlenen kan bağış kampanyaları son derece değerlidir. YEDAŞ'ın kan bağışı çağrısına destek verdiği ve kan bağışında bulunan çalışanlarına farkındalıkları nedeniyle teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YEDAŞ Dağıtım Direktörü Ümit Yaşar Kışla da şunları ekledi: "Bizler sadece enerji sektöründe değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirirken vatandaşlarımızın yanında olmaya önem veriyoruz. Dayanışma ruhuyla hareket etmek ve insanlarımızı yalnız bırakmamak temel hedefimizdir. YEDAŞ olarak her yıl en az bir kez Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışında bulunuyoruz. Kan, acil bir ihtiyaçtır ve sadece belirli bir dönemde değil, sürekli olarak gereklidir. Umarız bu kampanya, kan stoklarını artırmada önemli bir rol oynar ve daha fazla insanın hayatını kurtarmamıza yardımcı olur."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER