© Baykuş Haber

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 4 yaralı

ÇORUM’UN OSMANCIK İLÇESİNDE ELEKTRİKLİ BİSİKLET İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASINI SONUCU 4 KİŞİ YARALANDI.

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda, elektrikli bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza, D-100 karayolu üzerinde Ömer Derindere Bulvarı'nda gerçekleşti. İstanbul istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan Mehmet G. yönetimindeki 06 M 8492 plakalı motosiklet ile aynı bulvarda yolun karşı tarafına geçmeye çalışan T.A. (13) tarafından kullanılan elektrikli bisiklet arasında bir çarpışma meydana geldi.

Çevredekilerin hemen olayı bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, elektrikli bisikletin sürücüsü T.A. ve onunla birlikte yolcu olarak bulunan C.Ç. ile motosiklet sürücüsü Mehmet G. ve onun yolcusu F.T.'ye ilk yardımı olay yerinde sağladılar. Yaralılar daha sonra Osmancık Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Elektrikli bisikletin sürücüsü T.A.'nın durumu ciddiyetini koruduğu için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Ayrıca, T.A.'nın şeker hastası olduğu da belirtildi.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma hala devam ediyor. Herhangi bir dikkatsizlik veya hatalı sürüş tespit edilip edilmeyeceği soruşturma sonucunda netlik kazanacak. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili de gelişmeler takip edilmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER