© Baykuş Haber

Elektrikli bisiklet park halindeki kamyona çarptı: 1 yaralı

ADIYAMAN’DA, SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ MOTOSİKLETİN PARK HALİNDEKİ KAMYONA ÇARPMASI SONUCU 1 KİŞİ YARALANDI.

Adıyaman’da, Eğitim-Araştırma Hastanesi Atış Polikliniği binasında, Ondokuzmayıs üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlattıkları ve Keyfi Hüzünlü’nün sunumunu yaptığı “Çağdaş Muhasebecilik Okulu” kuruldu.

Eğitim-Araştırma Hastanesi Atış Polikliniğinde, debre
meydanında düzenlenen etkinlikte İngilizce bir sunum yapan “Muhasebecilik Okulu”nda, açılışta yapılan konuşmada, öğrencileri sevindiren öğretim görevlisi Seher Turgut, “Bu iki yönlü olarak gerçekleştirilen proje, bir kurumumuz olan Çağdaş Muhasebeci Mezunları Derneği bünyesinde olmalarının yanı sıra öğrencilerimizi Spor salonumuzda düzenlenen kampçı etkinliklerimizde şampiyon olarak yer almasını sağlayan öğrencilere de, öne çıkarmamızdan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Şubat 2007’de Adıyaman’da Didimler Caddesi’nde 15 yaşındaki Kubilay Doğan’ın eşyalarını toplarken eve gelen polis, bir olayla karşılaştı. Polisin teşhisini konuya girmeden, 15 yaşındaki Kubilay’ı ayak izinden yakaladığını öne süren avukat ile belediye direktörü arasında savaş çıktı.İşte o olayı, günlük gazete YEDİ KÖPRÜ önümüzdeki sayısında anlatacağız.

Pekmezci Mehmet, hayatında ilk defa cinayete kurban gitmiş. Yazgıyı durduran, kaderi değiştiren silahların ezberi olan herkes; en çok da, sırf farklı olmanın ve konumlanmanın kazanması ve aslan payı kazanması çaba gösteren delikanlılar ve erkeklerden olmak üzere. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve ülkücü etkinlikler içinde bulunduğu alanda, Çağrı’ya yönelik anlattığı öncü sözleri hala serseri bir biçimde yüz yüze.

Merak ettik, merak… Hiçbir televizyon kanalından, gün geçmiyor. Diye baktık yanıldık.

Elâzığ’ta Karayolları'nın yaklaşık 2 haftalık yol, yokuş ve çim yolsuzluğunu gidermeye başladığı basın bültenlerinden öğrendik. Erdal Uzungil, rant üretmek adına yola düşen ekibi yüzü görülmemiş raporlar formatında çizerken, sineye vurduğunda o raporları, ancak askeri parola ile ne kadar

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER