© Baykuş Haber

Eleşkirt Gençlik Spor Halk Oyunları Ekibi Ağrı Şampiyonu oldu

ELEŞKİRT GENÇLİK SPOR HALK OYUNLARI EKİBİ AĞRI ŞAMPİYONU OLDU ,SABAHATTİN GÜZEL

Ağrı'da gerçekleşen kulüpler arası geleneksel il birinciliği halk oyunları yarışmaları, Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde heyecan dolu anlara sahne oldu. 2500 kişilik kapalı spor salonunda düzenlenen bu yarışmada, Yıldızlar kategorisinde uzun süredir büyük bir özveriyle çalışan Eleşkirt Gençlik ve Spor'un kız halk oyunları ekibi birinci olarak şampiyonluğa ulaştı.

Eleşkirt ilçe gençlik spor müdürlüğünün destekleriyle hazırlanan halk oyunları ekibi, şampiyonluk kupasını kazandıktan sonra bu başarılarını ilçe gençlik spor müdürü Sabahattin Güzel'e armağan etti. Teşekkürlerini ileten sporculardan Yaren Yazıcı, "Halk oyunları ilçede fazla ilgi görmeyen bir dal idi. Ancak hocalarımızla birlikte emek verdik, arkadaşlarımızla çok çalıştık ve ilçemize bu gururu yaşattık. Çok mutluyuz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen gençlik ve spor müdürümüz Sabahattin Güzel başta olmak üzere hocalarımıza ve bize güvenen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Ağrı'da şampiyon olan gençler, Eleşkirt Gençlik ve Spor Müdürü Sabahattin Güzel tarafından makamında kabul edildi. Güzel, gençleri ve hocalarını tebrik ederek, "Amacımız her alanda gençlerimize doğru eğitimi vermek ve hak ettikleri başarıları elde etmelerine yardımcı olmaktı. Gençlerimizin her başarısı bizleri mutlu ediyor ve daha fazla sorumluluk yüklüyor. Bu kupa, gençlerimizin profesyonel eğitimlerle desteklendiğinde ne kadar büyük başarılara imza atabileceklerini gösterdi. Bizler her zaman gençlerimizin yanında olacak ve onları hak ettikleri başarıları elde etmeleri için desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaret, çeşitli ikramlar ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER