© Baykuş Haber

Eleşkirtte Voleybol Turnuvasında Şampiyon Ergözü Ortaokulu

ELEŞKİRT’TE VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON ERGÖZÜ ORTA OKULU OLDU ,SABAHATTİN GÜZEL , BURHAN KURT ,MİLLİ ,EĞİTİM ,SPOR , EROL İSEN

Heyecan dolu mücadelelerle geçen Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvası, bugün oynanan final maçı ile sona erdi. Eleşkirt Kapalı Spor Salonu'nda 18 takımın katıldığı ve 10 gün süren turnuva sonucunda Tahir Orta Okulu ve Ergözü Orta Okulu, finalde karşı karşıya geldi.

İkizgeçe, Yeşilova ve Ergözü köylerinden gelen öğretmenlerin karma olarak oluşturduğu Ergözü Orta Okulu takımı, Tahir Orta Okulu'nu 3-1'lik setlerle yenerek şampiyon oldu. Final maçının ardından dereceye giren takımlara kupa töreni düzenlendi. Ödülleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sabahattin Güzel ve Yazı İşleri Müdürü Celal Akdağ tarafından verildi.

Turnuva sonrasında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt, öğretmenlerin sosyal aktivitelerle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen voleybol turnuvasının centilmenlik ve saygı çerçevesinde geçtiğini vurguladı. Kurt, tüm takımları ve öğretmenleri örnek davranışları ve gösterdikleri ilgi nedeniyle tebrik etti.

Final maçının ardından öğretmenler, kurum müdürleri ve turnuvada öğretmenlere destek veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol İsen ile toplu fotoğraf çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER