© Baykuş Haber

Emeğin sanata dönüştüğü sergi açıldı

MUDANYA BELEDİYESİ HOBİ SANAT ATÖLYELERİ KURSİYERLERİNİN EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERİ, YILSONU SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU.

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyeleri kursiyerlerinin özverili çalışmaları, yılsonu sergisinde sergilendi. Mudanya Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki önemli bir hizmeti olan Hobi Sanat Atölyeleri'nin karma sergisi, belediye binasındaki Tahir Paşa Konağı'nda gerçekleşti. Bu atölyeler, kadınların eğitim, üretim ve sosyal yaşama daha fazla katılmasını teşvik etmek amacıyla kurulmuştu.

Makrome, resim ve amigurumi dallarında eğitim veren Hacer Elitok Topaloğlu ve Hülya Baysan'ın rehberliğinde 150 kursiyer, yıl boyunca ürettikleri eserleri sergiledi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Meclis Üyesi Neslihan Erdeniz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, CHP Mudanya İlçe Başkan Yardımcısı Hikmet Karip ve Mudanyalılar serginin açılışına katıldı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, serginin açılışında, kişisel gelişime katkı sağlayan bu tür projeleri önemsediklerini ve Mudanyalıların mutluluğu için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Türkyılmaz, herkesin bir hobi edinmesini ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmasını istedi.

Sergi, pazartesi günleri hariç 9 Temmuz Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER