© Baykuş Haber

Emekli aylıkları ve bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NDAN YAPILAN AÇIKLAMADA EMEKLİ AYLIKLARI VE BAYRAM İKRAMİYELERİNİN 17 İLE 23 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA HESAPLARA YATACAĞI BİLDİRİLDİ.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli aylıkları ve bayram ikramiyelerinin ödeme tarihlerini açıkladı. Milyonlarca emekli, bu ödemelerin ne zaman yapılacağını merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı ödemelerinin haziran ayında öne çekileceğini ve bayram ikramiyelerinin de erken verileceğini duyurmuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli aylıkları ve bayram ikramiyeleri 17 ile 23 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatırılacak. Bakan Vedat Işıkhan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Emekli aylıkları ve bayram ikramiyesi ödemelerini Kurban Bayramı’ndan önce yapıyoruz. Emeklilerimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı, bereketli, huzurlu bir bayram diliyorum" dedi.

Ayrıca, Bakanlık tarafından yapılan düzenleme ile en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye çıkarılmış ve bayram ikramiyesi miktarı 2 bin TL olarak belirlenmiştir. Bu şekilde, emeklilere daha yüksek bir maaş ve bayram ikramiyesi ödemesi yapılacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER