© Baykuş Haber

Emekli öğretmeni gasp eden zanlılar kısa sürede yakalandı

EMEKLİ ÖĞRETMEN İBRAHİM EKİNCİ'Yİ GASP EDEN ZANLILAR EMİYETTE Kİ İŞLEMLERİNİNA ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki evinde yalnız yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen İbrahim Ekinci'yi gasp eden kar maskeli 3 zanlı, polis ekipleri tarafından hızla yakalandı.

Olay, Saray ilçesinde bulunan Yeni Mahalle Papatya Sokak'ta gece saat 02.00 sularında meydana geldi. Emekli öğretmen İbrahim Ekinci'nin yalnız yaşadığı evine gece saat 02.00 civarında kar maskeli üç kişi geldi. İddialara göre bu kişiler, bıçak kullanarak evde bulunan kasayı açtırdılar, kasada bulunan banka kartları, değeri yüksek eşyalar ve son olarak 59 RD 411 plakalı otomobili alarak kaçtılar.

İbrahim Ekinci, hemen polise haber verdi. Emekli öğretmenin gasp iddiası üzerine Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, güvenlik kameralarını inceledi ve yapılan çalışmalar sonucunda 3 zanlının kimliklerini belirledi. İddiaya göre bu zanlılar, İbrahim Ekinci'nin geçmiş yıllarda vefat eden oğlunun arkadaşlarıydı.

Polis, zanlıları kısa sürede yakaladı. Olayın ardından İbrahim Ekinci'nin kredi kartlarından para çektiği iddia edilen Ö.Ş. ve H.A. Çerkezköy ilçesinde, diğer zanlı E.Ö. ise Saray'daki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu hızlı ve etkili polis çalışması, olayın çözülmesine katkı sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER