© Baykuş Haber

Emetin talepleri Bakan Yumaklıya iletildi

EMET'İN TALEPLERİ BAKAN YUMAKLI'YA İLETİLDİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın Kütahya ziyareti sırasında Emet ilçesinin taleplerinin iletilmesi amacıyla Emet AK Parti İlçe Başkanı Ali Ceyhan ve Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan bir araya geldi. Bu görüşme sırasında ilçenin taleplerini içeren dosyalar ve Emet Belediyesi üretimi Keçi peyniri ile Emet EMKO üretimi kıl heybe hediye edildi.

Emet'in talepleri arasında Emet-Hisarcık bölgesinin orta ölçekli sanayisinin genişlemesi, ilçeye yeni göletlerin yapılması ve mevcut göletlerin iyileştirilmesi gibi konular bulunuyor. Özellikle Emet Günlüce köyüne yapılacak göletin ihalesinin Kasım ayında gerçekleştirileceği açıklandı.

Emet AK Parti İlçe Başkanı Ali Ceyhan, "Bugün düzenlenen Partimizin İl Danışma Meclisi toplantısında Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı'ya ilçemize ait taleplerimizi ileterek kendisini Gazi ilçemiz Emet'e davet ettik. Kıymetli Bakanımıza açıkladığı yatırım programına alınan Günlüce Göledi projesi ve bölgemiz adına yapılacak diğer yatırımlar için teşekkür ederim" dedi. Bu görüşme, ilçenin gelişimi ve taleplerinin dikkate alınması için önemli bir adım olarak kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER