© Baykuş Haber

Eminönü’nde Kurban Bayramı yoğunluğu devam ediyor

Altan ÇİMEN - Emre Can URAN / İSTANBUL - (DHA) KURBAN Bayramı’nı İstanbul’da geçiren vatandaşlar Eminönü’ne akın etti. Bayramın son gününde vapur ve tramvay istasyonlarında da yoğunluk yaşandı.

İstanbul'da Kurban Bayramı'nı geçiren vatandaşlar, bayramın son gününde Eminönü'ne akın etti. Güneşli havayı değerlendiren ziyaretçiler, alışveriş yapmanın yanı sıra boğaz turu da yapmayı tercih etti. Bazılarının ise Galata Köprüsü'nde balık tuttuğu renkli görüntüler oluştu.

Bayramı İstanbul'da geçiren Hakan Şahin, aile büyüklerinin İstanbul'da yaşadığı için bu yıl şehir dışına çıkmadıklarını belirterek, "İstanbul'un tadını zaten çıkarıyoruz, doğma büyüme İstanbulluyuz. Her tarafı biliyoruz." dedi. 8 yaşındaki oğlu Serkan Şahin ise, tatilin iyi geçtiğini ve tarihi yerleri gezdikten sonra öğretmenine anlatacağını söyledi.

Eminönü'ne ailesiyle gezmeye gelen Ufuk Deniz ise, İstanbul'un kendileri için bir köy haline geldiğini ifade ederek, "İstanbul boş olduğu halde kalabalık, maşallahı var. Eminönü çok yoğun, hatlarda baya yoğunluk var. Ücretsiz olduğu için geliş gidiş yoğun. İstanbul güzel. İstanbul'a aşığız." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER