© Baykuş Haber

Emir Can İğrekten Bursada çifte kutlama

SON DÖNEMİN EN ÇOK DİNLENEN ŞARKICILARINDAN OLAN EMİR CAN İĞREK, BURSA'DA SEVENLERİYLE BULUŞTU.

Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek, son dönemin en çok dinlenen isimlerinden biri olarak Bursa'da sevenleriyle buluştu. Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan İğrek, aynı zamanda yeni albümü olan 'Parti İptal'in heyecanını yaşadı.

Emir Can İğrek, "Nalan" şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamış ve ardından "Sapa," "Dargın," "Memur," "Kor," "İntiaşk" gibi hitlerle yükselişini sürdürmüş bir genç şarkıcıdır. Bursa'daki konserinde, sevilen şarkılarını seslendiren İğrek, dinleyicileriyle interaktif bir konser deneyimi yaşamıştır.

Yeni albümü "Parti İptal" hakkında heyecanını paylaşan İğrek, dinleyicilere spoiler vererek "Çağır" şarkısını seslendirmiştir. Aynı zamanda Bursalı hayranlarından özel bir hediye almış ve bu anıyı sahnede paylaşmıştır.

Konserin ikinci bölümünde daha hareketli parçalara geçen İğrek, "Ecza Deposu," "Zemin," "Franco," "Çiftetelli," ve "Akşamcı" gibi şarkılarını seslendirmiştir. Özellikle "Akşamcı" şarkısında Bursaspor'un taraftar grubu Teksas'a ithafen tezahürat yaparak sahneye coşku katmıştır.

Yaklaşık iki saat süren konseri boyunca İğrek, sahne performansı ve enerjisiyle dinleyicilerini büyülemiş ve büyük beğeni toplamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER