© Baykuş Haber

Emlak danışmanları camiası başkentte buluştu

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN EMLAK DANIŞMANLARI ANKARA TÜM EMLAKÇILAR MESLEK ODASININ (ATEM) DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE BULUŞTU.

5 Haziran Emlak Danışmanları Günü dolayısıyla Türkiye'nin dört bir yanından gelen emlak danışmanları Ankara'da bir araya geldi. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) tarafından düzenlenen etkinlik, ATIŞ Şirketler Grubu'nun sponsorluğunda gerçekleşti. Mümin Sarıkaya'nın "Ben Yoruldum Hayat" şarkısını seslendirdiği organizasyonda, emlak danışmanları buluştu ve sektörle ilgili çeşitli sunumlar yapıldı.

ATIŞ Invest Genel Müdür Yardımcısı Yunus Çatalkaya, organizasyonun bir parçası olarak ATIŞ Invest'in çalışmalarını tanıttı. Yunus Çatalkaya, ATIŞ Invest'in gayrimenkul fonlarının tanıtımını yaparak, Türkiye'de ve uluslararası alanda yaptıkları faaliyetleri anlattı. Ayrıca, Türkiye'de emlak sektörünün önemine vurgu yaparak, gayrimenkulün ekonomideki lokomotiflerden biri olduğunu ifade etti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Türkiye'de 115 bin nüfusa sahip olan emlak danışmanlarının 5 Haziran Emlak Danışmanları Günü'nü ikinci kez kutladıklarını belirtti. Bu özel günü farklı illerde her yıl düzenli olarak kutlayacaklarını dile getirdi.

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağlayan önemli bir sektör olduğunu vurguladı. Bu sektörün pazarlama tarafının da büyük önem taşıdığını belirterek, ATIŞ Invest'in sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonun büyük bir katılım ve başarıyla gerçekleştiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER