© Baykuş Haber

Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, göreve başladı (2)

ESKİŞEHİR’E VEDA ETTİ

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanarak Eskişehir Valiliği görevinden ayrılacak olan Erol Ayyıldız, veda mesajı yayımladı. 3 yıl boyunca Eskişehir Valisi olarak görev yaptığını belirten Ayyıldız, bu güzide şehre hizmet etmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

Ayyıldız, mesajında şunları söyledi: "Yaklaşık 3 yıl boyunca bu güzide şehrin ve sizlerin hizmetinde olmanın gururunu yaşadım. Pek çok farklı medeniyete ev sahipliği yapmasının yanında Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin de atıldığı Kuruluşun Şehri Eskişehir’e hizmet etmekten büyük bir onur duyduğumu da ayrıca belirtmek isterim. Görev süremiz içerisinde vatandaşlarımızla birebir görüşerek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projelere imza attık. Başarılı her çalışma birlik ve beraberliğimizin bir ürünüdür."

Ayyıldız, Eskişehir Valiliği görevinden ayrılmasının ardından da vatanlarına en güzel şekilde hizmet etme azim ve kararlılığıyla her zaman milletin ve ülkenin hizmetinde olacağını belirterek mesajını tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER