© Baykuş Haber

Emniyet müdürü Özcandan vatandaşa ihbar çağrısı

GAZİANTEP GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU, KISA SÜRE ÖNCE GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN CELAL ÖZCAN İLE BİR ARAYA GELDİ. YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZCAN, ZİYARET SIRASINDA VATANDAŞLARDAN ÇEVRELERİNDE YAŞANAN OLAYLARI NE OLURSA OLSUN 'İHBAR' ETMELERİ ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan ile bir araya geldi. Yeni emniyet müdürü, ziyaret sırasında vatandaşlardan çevrelerinde yaşanan olayları her ne olursa olsun 'ihbar' etmeleri konusunda çağrıda bulundu.

GGC Başkanvekili Hasan Kırmızıtaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Daha önce Gaziantep'te görev yapmış olan Emniyet Müdürü Celal Özcan, şehri tanıdığı için ziyaretten dolayı GGC yönetimine teşekkür etti.

Gaziantep basını ve GGC'nin faaliyetleri hakkında bilgi veren GGC Başkanvekili Hasan Kırmızıtaş'ı dinleyen Celal Özcan, basın ve polisin ortak kamu hizmeti yürüttüğünü belirtti ve yeni dönemde şehir menfaatleri doğrultusunda ilişkiler kurulacağını vurguladı.

Gaziantep'in önemli bir şehir olduğunu ifade eden Celal Özcan, "Gaziantep'in huzurlu bir kent olması için yürütülen çalışmaları devraldık. Bundan sonra da Gaziantep'in her anlamda huzurlu olması için suç ve suçluyla mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Trafikle ilgili sorunların çözülmesi için bazı çalışmalara başladık. Amacımız, insanların huzur ve güven içinde yaşamasını sağlamak. Bu doğrultuda vatandaşlarımızdan da beklentimiz var. Her türlü suç ve suçluların önlenmesi için vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Bildikleri, gördükleri, duydukları veya şüphelendikleri her türlü durumu 112'ye ihbar etsinler. İşbirliği içinde suç ve suçlularla mücadele ederek, huzur ve güvenliği sağlayacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER