© Baykuş Haber

Emre Belözoğlu: 4 oyuncu almayı düşünüyoruz

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR TEKNİK DİREKTÖRÜ EMRE BELÖZOĞLU, BELİRLİ BÖLGELERE 4 FUTBOLCU ALMAYI DÜŞÜNDÜKLERİNİ SÖYLEDİ.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yeni sezon hazırlıkları öncesinde yaptığı basın açıklamasında, oyunculara yeterli süre tatil verdiklerini ve hedeflerinin Avrupa kupalarına katılabilecek güçte bir takım oluşturmak olduğunu belirtti. Belözoğlu ayrıca, belirli mevkilere önemli oyuncular transfer etmek istediklerini, bunun için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Geçmişteki teknik ekibiyle vedalaştıklarını açıklayan Belözoğlu, yeni ekibiyle çalıştıklarını ve bu ekibin kendisinin beklentilerine uygun olduğunu vurguladı. Ayrıca, Arda Güler'in Real Madrid'e transferini değerlendirirken, Arda gibi özel yetenekli oyuncuların her sene çıkmadığını ve Türk futbolunun daha fazla bu tür oyunculara ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Başakşehir'in bu sezon Avrupa kupalarında olmayacak olmasının, lige nasıl yansıyacağı sorusu üzerine Emre Belözoğlu, geçen sezon kadrodan ayrılan oyuncuların etkisinin olumsuz olduğunu ifade etti ve lige konsantre olma fırsatı bulduklarını söyledi. Bu sezonun kendisi için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, hedeflerinin her zaman Avrupa kupalarında yer almak olduğunu sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER