© Baykuş Haber

Emre Kutalmış Ateşli: “Başarılarımızı olimpiyatlara taşımak istiyoruz”

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü (İBBSK) sporcusu Emre Kutalmış Ateşli, Bakü'de düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kazandığı bronz madalyanın ardından gelecek hedeflerini paylaştı. Ateşli, başarılarını olimpiyatlara taşımak istediklerini vurgulayarak, "Şu anda tüm sporcuların olduğu gibi benim de asıl hedefim olimpiyatlar. Tüm takım olarak olimpiyatlara kenetlenmiş bulunuyoruz. Bu başarılarımızı olimpiyatlara taşımak istiyoruz. İnşallah, madalyalar elde ederek ülkemize döneriz" dedi.

Azerbaycan'ın Bakü şehrinde düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nın kendileri için olumlu bir deneyim olduğunu belirten Ateşli, organizasyonun Bakü'de yapılmasının büyük bir avantaj olduğunu ifade etti. Azerbaycan'da misafirperverliklerinin kendilerini evlerinde gibi hissettirdiğini söyleyen genç tekvandocu, bu avantajın turnuvadaki başarılarına olumlu yansıdığını belirtti.

Emre Kutalmış Ateşli, İBBSK ailesine katıldığını ve kulüp tarafından her konuda büyük destek gördüğünü vurgulayarak, antrenörlerin ve kulüp yönetiminin desteklerini esirgemediğini söyledi. Kulüp olarak ellerinden gelenin en iyisini yaparak hem kulüplerine hem de ülkelerine başarılar katmaya çalıştıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER