© Baykuş Haber

En eğlenceli ve en güzel karne hediyesi Çocuk Köyü

BAŞKAN YILMAZ’DAN KARNE HEDİYESİ, ÜCRETSİZ ÇOCUK KÖYÜ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrencilere müjde verdi: Çocuk Köyü, sömestr öncesi tamamen yenilendi ve 16-17-18 Haziran günlerinde ücretsiz olarak hizmet verecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Avlu Yaşam Merkezi'nde bulunan Çocuk Köyü, yeni yüzü ve genişletilen oyun alanlarıyla çocuklara tekrar hizmet sunmaya başlıyor. Geçtiğimiz Sömestr tatilinde yenilenen Çocuk Köyü, bu tatilde de 16-17-18 Haziran tarihlerinde ücretsiz olarak çocuklara hizmet verecek. Çocuklara verilecek bu karne hediyesi ile Çocuk Köyü, son derece konforlu ve güvenli bir eğlence merkezi olarak çocukların ve ailelerin tercihi olmaya devam ediyor.

Fırıntaş Çocuk Köyü, 5 bin metrekarelik alanda 17 metre yüksekliğinde kapalı şişme balon oyun alanı gibi birçok farklı oyun ve aktiviteyi çocuklara sunuyor. Trambolinden basket sahasına, dinlenme alanlarından kafeslere, macera parkurlarından oyun alanlarına kadar geniş bir yelpazede eğlence seçenekleri sunan Çocuk Köyü, 15 yaşına kadar olan tüm çocukları ağırlıyor.

Başkan Yücel Yılmaz, Çocuk Köyü'nün çocuklar için eğlenceli ve güvenli bir ortam sunduğunu ve gençlerin keyifli vakit geçirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER