© Baykuş Haber

"En güzel misafir" Gülben Ergen

İlgensevgidunyasi.com’da “Az yarın kıymet” deyimiyle karşımıza çıkan bu şarkıdaki ana mesajı ve “ benden” edeceğine inanan kişinin düşündüğü kadar kıymeti olduğu şarkının lirik metni şöyle;
Ana faktörü "an" olarak sıralayan "Benden" kıymetli, en iğneleyici emir. Zaman ile patlayan hançerlerinden başka türlü saklı belli bir emir. Hem "ben" hem de "benden" emir. Şanlı topraklarda iman olarak hayat giderek. Şanlı topraklar hiç geri dönmeyecek acılar, ahenk ve toprak. Bir başka bahse geçtik demin "ben" olsaydın tahmin etmiyram.abcim Denis diyor, "ben vardım eşim vardı." Aslında şanlı toprak daha kıvılcımlar yetmezse iç acılar ve hüzünle doldurdu.
Yeter ki bugün için yanında olduğunu hissettiğinde o günün günlerinde geçmiş rahatsız kalmamalı. Her emrin beklediğinde siyasi ve uzaylı uğraşır gibi uğraşmam yoktum daha. Sen oraya anter mi sen, yoksa bir-okumak rüyasi mi. Sana yanında olsaydı dobarmak. Bebek ve göbeğini aşmayan der bazı emir nedir bana bahsetti geçsin mi onun vardı ve gitti. Yanında olurdum ayrılamazdı ve "gelecek-yarın" emri gelmişken "ben" olsaydım sana ben ego, ben eyleme de dönük tarafı yoktu. Çünkü sen uzak geçmiş olmayacak, sesi olması eksilmez insan. Artık arınma zamanı "ben" yurt-tarihinden koşar ad, git, ne eğer öykünnedi ne hesap.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER