© Baykuş Haber

En hüzünlü mezuniyet töreni

Yozgat Bozok Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, duygusal anlara sahne oldu. Erdoğan Akdağ Kültür Merkezi'nde gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tören sırasında Kahramanmaraş merkezli depremlerde ve trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencilerin yakınlarına aile beratı verildi.

Yozgat Valisi Ziya Polat ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ tarafından verilen aile beratları, duygusal anlara yol açtı. Kahramanmaraş'taki depremde kaybettikleri oğlu Osman Hulusi Üzüm için aile beratını alan anne Aliye Üzüm, bu duygusal anları anlatmanın zor olduğunu ve büyük üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Muhammet Emin Salman için verilen aile beratını alan baba Ali Osman Salman ise, mezuniyet belgesini oğluyla birlikte almayı isterken yaşanan trajik kaza sonucu bunun gerçekleşemediğini belirtti. Her iki aile de bu anlamlı törende kaybettikleri sevdiklerini anarak duygusal bir an yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER