© Baykuş Haber

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında devir teslim töreni

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA ATANAN ALPARSLAN BAYRAKTAR, DÜZENLENEN DEVİR TESLİM TÖRENİ İLE GÖREVİ FATİH DÖNMEZ’DEN DEVRALDI.

Alparslan Bayraktar'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atanmasıyla gerçekleşen devir teslim töreninde, görevi Fatih Dönmez'den devraldı. Yapılan resmi devir teslim töreninde Bayraktar, Türkiye'nin enerji ve maden piyasalarındaki rolünü daha da güçlendireceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atanan Alparslan Bayraktar, görevine başladı. Devir teslim töreninde konuşan Fatih Dönmez, görev süresince gerçekleştirilen projelere dikkat çekti ve bu başarıların ekip çalışmasının bir sonucu olduğunu vurguladı. Dönmez, Bayraktar'ın uzun yıllardır birlikte çalıştığı bir mesai arkadaşı olduğunu ve Bakanlık görevini başarıyla sürdüreceğine inandığını belirtti.

Alparslan Bayraktar ise, Türkiye'nin enerji ve maden sektörlerindeki büyük dönüşümü hatırlattı ve bu süreçteki zorluklara rağmen hedeflerin başarıyla gerçekleştirildiğini ifade etti. Bayraktar, Türkiye'nin enerji ve maden piyasalarındaki rolünü daha da güçlendireceklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ortaya koyduğu 2023 Net Sıfır Emisyon hedefini gerçekleştirmek için yeni yatırımlar ve reformlar yapacaklarını söyledi. Ayrıca, bu başarıların güçlü bir siyasi irade ve kararlılıkla mümkün olduğunu vurguladı.

Tören, Fatih Dönmez'in Bakanlık çalışanlarıyla vedalaşmasıyla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER