© Baykuş Haber

Engeli, Galatasaray aşkına engel olamadı

DİYARBAKIR’IN ERGANİ İLÇESİNDE YAŞAYAN DOĞUŞTAN YÜZDE 96 ENGELLİ RAPORU OLAN 40 YAŞINDAKİ MURAT İÇLİ, FANATİĞİ OLDUĞU GALATASARAY’A 36 YILDIR SEVGİSİNİ EKSİLTMEZKEN, SPOR TOTO SÜPER LİG'DE 2022-2023 SEZONUNU ZİRVEDE TAMAMLAYARAK 23. ŞAMPİYONLUĞUNA ULAŞAN TAKIMININ MUTLULUĞUNU YAŞIYOR.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaşayan 40 yaşındaki Murat İçli, yüzde 96 engelli raporuna rağmen Galatasaray'a olan aşkını engelleyemiyor. 36 yıldır Galatasaray'ın fanatiği olan İçli, yaşamının her alanına sarı-kırmızılı renkleri ve aşkını taşıyor.

Galatasaray'ın tüm maçlarını takip eden İçli, laptop bilgisayarını ayak parmaklarıyla kullanarak eski maçları izliyor. Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunu yaşadığı sezonun mutluluğunu doyasıya yaşıyor.

İçli'nin evinde Galatasaray'a dair birçok malzeme bulunuyor. Yastıklarından, yatak örtülerine, tişörtlere kadar her yerde Galatasaray amblemi ve renkleri var. Ayrıca, İçli'nin bilgisayarında Galatasaray'a ait birçok fotoğraf ve video bulunuyor.

Galatasaray maçlarını izlerken heyecandan yerinde duramayan İçli, bazen gol sevinçlerinde ayağa kalkıp coşkusuyla Galatasaray bayrağını sallıyor. Ağabeyinin bu enerjisi ve coşkusu ailesini hayretler içinde bırakıyor.

Ağabeyi hakkında konuşan Emrah İçli, "Murat ağabeyim yüzde 96 bedensel engellidir ve 36 yıldır Galatasaray aşkıyla yanıp tutuşuyor. Galatasaray'ın bütün maçlarını izler, eski maçları ayak parmaklarıyla bilgisayardan açar. Evimizde Galatasaray'a dair birçok şey bulunuyor ve ağabeyim her zaman Galatasaraylı olarak kalacak." dedi.

Murat İçli'nin yaşamı, engeline rağmen Galatasaray sevgisiyle dolu ve her Galatasaray maçı, onun için coşku ve heyecan dolu anlar demek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER