© Baykuş Haber

Engelli bireylerin gösterisi ayakta alkışlandı

FETHİYE ENGELSİZ YAŞAM BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİNDE KALAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERİN ROL ALDIĞI YÖNETMEN YEŞİM BALKAN EKDİ YÖNETİMİNDE ÖZEL BİREYLERİN HAZIRLADIĞI “SANAL ÂLEM“ ADLI İKİ PERDELİK TİYATRO OYUNUNDA ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER PERFORMANSI İZLEYENLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI.

Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde barınan özel eğitimli bireylerin sahne aldığı "Sanal Alem" adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Bu özel bireylerin hazırladığı ve yönetmenliğini Yeşim Balkan Ekdi'nin üstlendiği iki perdelik tiyatro oyunu, seyircilerden büyük alkış aldı.

Oyun sonunda konuşma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı, oyunun temasına vurgu yaparak, "Her şey bir Alo ile başladı. Bu özel kardeşlerimiz bir yıl boyunca emek verdiler ve bu muhteşem performansı sergilediler. Her yıl farklı bir oyunla sahneye çıkıyorlar ve önümüzdeki yılın oyununu merakla bekliyoruz. Bu oyunun hazırlanması, sahneye konulması ve etkinliğin düzenlenmesinde görev alan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde yaklaşık iki saat süren tiyatro gösterisine önemli isimlerin yanı sıra bölge halkı da ilgi gösterdi. Bu anlamlı etkinlik, özel eğitimli bireylerin sanatsal yeteneklerini sergileyerek büyük bir başarı elde etmelerine vesile oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER