© Baykuş Haber

Erbakan, Anket firmalarının çoğu maalesef çok büyük manipülatif çalışmalar yaptı

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN VE İSTANBUL 2'İNCİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ FATİH ERBAKAN, ARNAVUTKÖY’DE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI, MUHTARLAR, İŞ ADAMLARI VE KANAAT ÖNDERLERİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Arnavutköy'de bir araya geldiği sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, iş adamları ve kanaat önderleriyle yaptığı toplantıda 2024 yerel seçimleri için destek istedi. Erbakan, seçim sonuçlarının Yeniden Refah Partisi'nin kendi seçmeni ve amblemiyle elde edildiğine vurgu yaparak, bu başarının diğer partilerin üstesinden gelinerek elde edildiğini belirtti.

Ayrıca, anket firmalarının manipülatif çalışmalar yaptığını öne süren Erbakan, özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerinde anketlerin gerçek sonuçları yansıtmadığını, bu nedenle anketlere güvenilmemesi gerektiğini ifade etti. Erbakan, önceki seçimlerde de anket firmalarının Yeniden Refah Partisi'ni yeterince göstermediğini ve bu sonuçların manipülasyonlardan kaynaklandığını belirtti.

Yeniden Refah Partisi'nin bu sonuçlarla Türkiye siyasetinde daha etkin bir konuma geldiğini ve artık göz ardı edilemeyeceğini dile getiren Erbakan, partisinin bu başarısını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER