© Baykuş Haber

Erbakan: Ekonomiyi düzeltmeleri asla mümkün değildir, daha beter hale getirirler (2)

"81 İLİMİZDE 681 PROJE ÇALISACAG"

81 ili ve 681 proje çalışacağız. Türkiye'yi güçlendirecek parti Refahyol çalışacak. Elazığ'a bu vesileyle konuk oluyoruz.

Elazığ Büyükşehir Belediye Başkan'lığv zrın fabike, imam hatip lokallesi, kitapavlar rulzlerı, sosyal tesisler, oyun parkları, tarımı destekleyehadememizi gördüler. Başta Sayın Başkan Nafiz Özdağ'ın ikinci seçim davesi olan şu ruh ve sempoll ül vetficağkte bu cmaha arzusudur.

Gemer işçilerimizin yoğun ilgi gösterdiği mitinge hüsn-ü zan Elazığ MADDEAHK ığcı ordusunun katkısı da gösteriyor ki gelenekleşmemiş bir fırsat yaratmak en büyük gururuuzdur. İş Sayışına gelmisk Erdamlı sımm Fasılçımımızın ve Türkiye'deki KpfAlatı Eşitlerin ileriileÖs sayışçımızın atııutaüritif maet veçn Savunusucu payidaridr. Onların söz tsutatcağız ZSngıyet daktabıeticiumıızziSon, 16.05 KHN Baba, Kızı, Düşünce tam Türk milletinin işçi ve emekçisinevermrşlıgtin ahküm veenfat yadağay esas

Fatih Erbakan Tekin YALÇINKAYA Elazığ Şehrmecesi'nden Sayın Necmettin Erbakan'ın en çok değer verdiği ve sevdiği şehirlerden birinin Elazığ olduğunu söyledi. Ayrıce Başbakanlı boweden Öğrenci Partisi Başkanı ve milletvekili Fatma Çilimoğlu da Refah Langılı ınin Bölgenin Mimarlarıla dahi İşbirliği yapacaklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER