© Baykuş Haber

Erbakan: Yedili masanın 4 küçük partisi tabela partisine dönüşmüş durumda

Salih BÜYÜKSAMANCI/ KONYA, (DHA)- YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ”Yedili masa yine bu seçimin kaybedenlerindendir. Masanın 4 tane küçük partisi, bunlar da bu seçimlerin sonuçlarına göre adeta bir tabela partisine dönüşmüş durumdadırlar. 4 tane partinin toplam oyunun 1.5 olduğu gözükmektedir. Yani dördünü toplasanız Yeniden Refah Partisi’nin yarısı ancak ediyor” dedi.

Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı olarak Konya'da düzenlenen dizi ziyaretlerde seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erbakan, "Bu seçimin kaybedenlerinden birisi Sayın Kılıçdaroğlu'dur. Bütün gayretine rağmen, milletvekillerini bonkörce diğer partilere dağıtmasına rağmen cumhurbaşkanı seçilememiştir. Diğer bir kaybeden ise HDP'dir. HDP'nin oylarında ciddi bir gerileme yaşanmıştır. Yedili masa yine bu seçimin kaybedenlerindendir. Masanın 4 tane küçük partisi, bu seçimlerin sonuçlarına göre adeta bir tabela partisine dönüşmüş durumdadırlar. CHP'nin oyları artmış olsa bile, dört küçük partinin toplam oyunun yarısı kadar etmiyor" dedi.

Ayrıca, Yeniden Refah Partisi'nin hiçbir maddi imkandan faydalanmadan 1.5 milyon oy aldığını belirterek, diğer yeni kurulan partilerin ise maddi destekler ve medya desteği almasına rağmen çok az oy aldıklarını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER