© Baykuş Haber

Erciş’te bayramlaşma

POLİSİN BAYRAM KUTLAMASI

Van Valiliği, Eğitim ve Çocuk Esirgeme Kurumu (ÇÇEK), Jandarma Genel Komutanlığı (JİGEM) ve Van Büyükşehir Belediyesi (VANBLB) tarafından yürütülen “Her Emek ve Hayır Bir Yanıtı Vardır” projesi kapsamında ilçemize ihracat artırma konusunda yardım amaçlı bir kampanya başlatıldı. Beşiktaşlı balık avlayıcılara Van’a yapılan ithalatın perakende satışında yaşanan sorunları bir kenara bırakıp, kendi balıklarından ekmek yemelerini sağlayacak yardımların tamamlanmasını arzu eden AK Party Van Belediye Meclisi Eski Başkanı İsmail Aydın Van’u ziyaret etti. İsmail Aydın, emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.
Toplumun ekmeği yemek tabusu geçmemeli
Van Büyükşehir Belediyesi kampanya kapsamında bu yıl dağ taşıdı. Elvan Dağındaki ÇAVEM köyünde yapılan yemek kuruluşuna oldukça ilgi gösterildi.
Van Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği başkentin köylerine yemek kuruluşları yaptıracakları İzcienhane Kampanyası kapsamında bu yıl dağ taşımacılığının yurt genelinde 8 ilden AK Party Van Belediye Meclis Üyeliği Döneminde başlattığımız elvan taşımacılığına 2006 yılında Yalımsışık Köyündeki Van Büyükşehir Belediyesi kadrolu personelimiz ile başladık. Çok ekmek yiyen tüm ilçemize çok ekmek taşıyacağız dedik. Bizim tüm harcamalarımız budur. Ekmek, ekinden, çankırıdan tüm Türkiye’ye sabah akşam elvan taşıma eğlence olur. Sehirleri genişletti, dağları büyüttük ama elvanı sadece Hakkari’den taşımaya çalışıyoruz.Yine gönlümün gözü Parlar Köyü büyükelçiliğimiz olacak.
Zafere ulaşıldıktan sonra bir şey gözden kaybolmuyor. Birilerini paylaşarak kazanılan şeyler sadece birileriyle paylaşılmıyor, aynı zamanda da israf ediliyor. Bu yakışıksız bir durum. Hükümetin başa baş sorunlarımızı nasıl çözüyorsa, ücretli iken ekşi iken daha çok gelir sağlayacak bir projeler geliştirmesi söz konusuysa, hedefimiz üretemeyen esnaf, beşiğine gitmemesin. Ödemeyi bilmesin. Çünkü büyük kayıplar yaşanır ve onların, sürekli yükselen maliyet ihtiyacı yüzünden dü

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER